Kanapių kosmetika Cannaderm

Natūrali kanapių kosmetika Cannaderm pagaminta nenaudojant jokių cheminių medžiagų. Produktai yra sertifikuoti kaip ekologiški CPK BIO (t.y. sertifikuotas ekologiškas/BIO produktas) arba CPK (Sertifikuotas natūralus). Šios kosmetikos pagrindas yra sertifikuotas ekologiškas šalto spaudimo nerafinuotas kanapių sėklų aliejus. Tyras kanapių sėklų aliejus yra idealus nepakeičiamų riebiųjų rūgščių (OMEGA 3, 6), fitosterolių, vitaminų A, D, E, K, mineralų ir chlorofilo šaltinis. Šis aliejus nealergizuoja, teigiamai veikia ląstelių metabolizmą, padeda ląstelėms atsinaujinti, atstato drėgmės, lipidų ir pH pusiausvyrą.
Aliejaus gamybai naudojamos tik leidžiamos Cannabis Sativa rūšies kanapių sėklos, kurių sudėtyje nėra jokių priklausomybę sukeliančių psichotropinių medžiagų.

Cannaderm pristato naują požiūrį į odos priežiūrą. Kanapių sėklų aliejaus ir kitų naudojamų augalų bei aliejų visuma, plati produktų gama garantuoja visapusišką priežiūrą bet kokiam amžiui ir odos tipui – netgi labai jautriai vaikų ir kūdikių odai; odos problemų turintiems žmonėms – žvynelinė, egzema, atopinė oda; ar tiesiog didelių problemų neturinčiai, jautriai odai.